Anlık Bildirim

Microsoft, WhatsApp kullanıcılarına Skype'a geçmelerini tavsiye ediyor

WhatsApp'ın kullanıcı verilerini Facebook ile paylaşma kararı alması kullanıcılardan tepki toplamıştı. Krizi fırsata dönüştürmek isteyen Microsoft, herkesi Skype kullanmaya davet etti.

Microsoft, WhatsApp kullanıcılarına Skype'a geçmelerini tavsiye ediyor Tam Boyutta Gör

WhatsApp'ın gizlilik ilkesini güncellemesinin ardından kullanıcılar diğer mesajlaşma hizmetlerine göç etmeye başlamıştı. Krizi fırsata dönüştürmek isteyen Microsoft hemen harekete geçti.

Skype ekibi Twitter hesabı aracılığıyla Facebook'a göndermede bulunarak gizliliğe önem verdiklerini ve kullanıcıların kişisel verilerini 3. şahıslara satmadıklarını bildiren bir mesaj yayınladı.

Söz konusu paylaşıma ayrıca Microsoft'un hangi kullanıcı verilerini topladığını ve hangi amaçlarla kullandığını açıkça belirten gizlilik bildirimi sayfasının bağlantısı da eklendi.

Güncellenen WhatsApp gizlilik ilkesine göre, kullanıcıların mesajlaşma hizmetini kullanmaya devam edebilmeleri için kişisel verilerinin Facebook ile paylaşılmasına izin vermeleri gerekecek. Yeni hizmet şartlarının 8 Şubat'ta yürürlüğe gireceğini belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11206 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
WhatsApp, gizlilik ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim