Anlık Bildirim

Microsoft, Windows 11'in Başlat menüsüne reklam yerleştirdi

Yazılım devi Microsoft, Kasım ayından bu yana test ettiği Başlat menüsü reklamlarını yayınladığı bir önizleme güncellemesi ile Windows 11'e ekledi. Kullanıcılar bu duruma oldukça tepkili.
Microsoft, Windows 11'in Başlat menüsüne reklam yerleştirdi Tam Boyutta Gör
Microsoft, Windows 11 için yayınladığı yeni önizleme güncellemesi ile işletim sisteminin Başlat menüsüne reklam bildirimleri ekledi. Elbette ki bu durum kullanıcılar arasında memnuniyetsizliğe neden oldu. Şirket söz konusu reklamları 2022'nin Kasım ayından beri test ediyordu.

Kullanıcılar KB5023778 güncellemesi ile hayaya geçirilen bu uygulamadan son derece rahatsız ve reklamların yerinin işletim sisteminin ana menüsü olmadığını söylüyor. Başlat menüsünde görünen reklamlardan biri OneDrive depolama hizmetiyle alakalı.

Microsoft, Windows 11'in Başlat menüsüne reklam yerleştirdi

Önümüzdeki aylarda daha çok kullanıcıya gösterilecek

Microsoft temsilcileri ise reklam gösteriminin şu anda sınırlı sayıda kullanıcıya yapıldığını belirten bir açıklama yayınladı. Şirket ayrıca bu konuda tüm geri bildirimleri toplayacağını ve bunlara dayanarak bir sonuç çıkaracağını söylüyor.

Başta da belirttiğimiz üzere yazılım devi söz konusu reklam gösterimini zaten test ediyordu. Bu da işletim sistemine uygulama konusunda oldukça ciddi olduğunu gösteriyor. Windows 11 Başlat menüsü reklamları önümüzdeki aylarda daha geniş bir kitleye dağıtılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12335 kez okundu.
31 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, reklam ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim