Anlık Bildirim

Microsoft, Xbox Game Pass üyesi olanların oyunlara daha fazla para harcadığını söylüyor

Microsoft'un sevilen hizmeti Xbox Game Pass'in abonesi olanlar Microsoft'un açıklamasına göre oyunlara yüzde 20 daha fazla para harcıyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Microsoft, Xbox Game Pass üyesi olanların oyunlara daha fazla para harcadığını söylüyor Tam Boyutta Gör

Özellikle son dönemde platforma eklediği oyunlar ile birçok oyuncunun sevgisini kazanan Xbox Game Pass sistemine dair enteresan bir istatistik paylaşıldı.

Bildiğiniz gibi Xbox Game Pass'te aylık belirli bir ücret ödüyorsunuz ve sistemin kütüphanesindeki oyunlar erişiminize açılıyor. Bu sisteme de her ay birbirinden farklı ve kaliteli oyunlar ekleniyor. Yani baktığınızda çok oyun oynayan bir insanın bile oyun ihtiyacını orta düzeyde de olsa karşılayabiliyor.

Microsoft'ta Oyun Ekosistemi'nin kurumsal başkan yardımcısı Sarah Bond'un Forbes ile yaptığı röportajda enteresan bir istatistik paylaşıldı. Söylediğine göre Xbox Game Pass aboneleri oyun oynamak için diğer oyunculara göre yaklaşık yüzde 20 daha fazla para harcıyor. Ayrıca Xbox Game Pass aboneleri diğer oyunculara göre yüzde 20 daha fazla zaman harcıyor, yüzde 30 daha fazla oyun oynuyor ve yüzde 40 daha fazla oyun türü deniyorlar. 

Zaman, oyun ve oyun türü açısından aslında ortada garip bir durum yok ancak para harcama konusu şaşırtmıyor değil. Game Pass oyunları genelde oyunların standart versiyonları oluyor. Sanıyoruz ki oyuncular DLC'ler genişleme paketleri ve bunun gibi ek içerikler için daha fazla para harcıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim