Anlık Bildirim

Milyarder Mark Cuban ne kadar Dogecoin’e sahip olduğunu açıkladı

NBA takımı Dallas Mavericks’in sahibi ve Shark Tank programının sunucusu ünlü iş adamı Mark Cuban, elinde ne kadar Dogecoin (DOGE) tuttuğuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Milyarder Mark Cuban ne kadar Dogecoin’e sahip olduğunu açıkladı Tam Boyutta Gör

4.4 milyar dolar servete sahip olan ünlü iş adamı Mark Cuban, ne kadar Dogecoin’e (DOGE) sahip olduğunu Twitter üzerinden paylaştığı bir gönderiyle açıkladı. Cuban’ın açıklamasına göre ünlü iş adamının tahmin edildiği kadar fazla Dogecoin’i yok.

DOGE hakkındaki bir Twitter tartışması sırasında Cuban, kişisel cüzdanında ve sahibi olduğu Dallas Mavericks ekibinin (ürün ve bilet satışları için Dogecoin kabul eden) DOGE miktarının 15.000 dolardan daha az olduğunu ifade etti.

Tartışmacılardan biri de bu miktarın ünlü iş adamının kripto paralarda tuttuğu milyarlarca doların sadece bir kısmı olduğunu iddia etti.  

11 yaşındaki oğlunun da DOGE’u bulunuyor

Daha önce de Cuban’ın 11 yaşındaki oğlu Jake’in de Dogecoin tuttuğu bildirilmişti. Cuban’ın mayıs ayında paylaştığı bir tweet’te oğlu ve kendisinin 3300 adet kadar Dogecoin’e sahip olduğu ifade edilmişti. Ünlü iş adamı, DOGE’a yatırım yapmanın oğlu için iyi bir “yatırım eğitimi” olduğunu da açıklamalarına eklemişti.

Milyarder Mark Cuban ne kadar Dogecoin’e sahip olduğunu açıkladı Tam Boyutta Gör

Mark Cuban, geçtiğimiz sene Bitcoin’i ve diğer kripto paraları sert bir dille eleştirmesiyle biliniyordu. Ancak bu sene ünlü iş adamının kripto para birimlerine karşı olan görüşleri değişti. Cuban artık Bitcoin’i (BTC) bir değer deposu olarak adlandırıyor ve Dogecoin’in gerçek bir para birimi olarak kullanılabilecek en iyi kripto para birimi olduğunu düşünüyor.

Halkın ödeme yöntemi

Bunlara ek olarak Cuban, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, Dogecoin’in “halkın ödeme şekli” olduğuna inandığını açıkladı ve şirket müşterilerinin yüzde 95’inin kendilerine sunulan mal ve hizmetler için Dogecoin (DOGE) ile ödeme yapmayı tercih ettiğini ifade etti.

Milyarder Mark Cuban ne kadar Dogecoin’e sahip olduğunu açıkladı Tam Boyutta Gör

Şu sıralarda Dogecoin (DOGE) 0.34 dolardan işlem görüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim