Anlık Bildirim

MIUI 13 güncellemesini ilk alacak Xiaomi telefonlar belli oldu

Dev akıllı telefon üreticisi Xiaomi, yeni nesil Android tabanlı işletim sistemi MIUI 13'ü yakında kullanıcılara sunacak. Yeni güncellemeyi alacak ilk telefonlar hakkında yeni bilgiler sızdırıldı.

Miui 13 güncellemesini alacak ilk Xiaomi telefonlar Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon sektörünün büyük isimlerinden Xiaomi, Android tabanlı yeni nesil işletim sistemi MIUI 13’ü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Büyük güncellemenin resmi duyurusu yaklaşırken, dağıtılacak telefonlar hakkında yeni ayrıntılar sızdırıldı.

Güncellemeyi alacak ilk telefonlar

Sızdırılan bilgilere göre, MIUI güncellemesini alacak ilk akıllı telefonlar Xiaomi ve Redmi cihazlarından Xiaomi 11 ve 11 Ultra, Redmi K40 Pro ve K40 Pro+ modelleri olacak. Ayrıca ilginç bir şekilde şirketin orta seviye akıllı telefonu Xiaomi 11 Youth Edition da güncellemeyi ilk alacak modeller arasında yer alıyor.

Yeni işletim sistemi hakkında tüm detayların bu ayın sonunda Xiaomi tarafından açıklanması bekleniyor. Bununla birlikte güncelleme gelecek tüm akıllı telefon modelleri paylaşılmamış olsa da, şirketin POCO modelleri dahil birçok akıllı telefona destek sağlayacağı düşünülüyor. MIUI 13 hakkında sessizliğini koruyan Xiaomi, güncellemeyi ilk olarak Çin pazarında yayınlacak ve daha sonra diğer bölgelere dağıtacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8570 kez okundu.
6 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, MIUI ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim