Anlık Bildirim

MIUI 14'ün bazı özellikleri eski modellerde kullanılamayacak: İşte sınırlamalar

Çinli teknoloji devi Xiaomi merakla beklenen MIUI 14'ü kısa bir süre önce tanıtmıştı. Ancak yeni arayüzdeki bazı faydalı özellikleri eski modellerde kullanmak mümkün olmayacak.
MIUI 14'ün bazı özellikleri eski modellerde kullanılamayacak Tam Boyutta Gör
Xiaomi birkaç gün önce yeni ürün yazılımını tanıtarak meraklı bekleyişi sona erdirmişti. Ancak MIUI 14'ün bazı özelliklerinin sadece belirli modellerde kullanılabilecek olması can sıktı. Yani eski cihazlar yeni arayüzün bazı nimetlerinden faydalanamayacak.

MIUI 14 ile birlikte foton motoru isimli bir özellik tanıtıldı. Standart ve bazı üçüncü taraf uygulamaların hızını ve akıcılığını artırıyor.  Fakat bu işlev sadece Snapdragon 8/8+ Gen 1 ve Snapdragon 8 Gen 2 ile donatılmış akıllı telefonlarda çalışacak.

MIUI 14'ün bazı özellikleri eski modellerde kullanılamayacak Tam Boyutta Gör

Eski modellerde gereksiz uygulamalar silinemeyecek

Fotoğraftan metin tanıma özelliği ise sadece amiral gemisi modeller için geçerli olmayacak. Qualcomm Snapdragon 7 ve Snapdragon 8 serisi işlemcilerin yanı sıra Helio G80 ve daha yeni MediaTek yonga setleri de listede yer alıyor.

En ilginç kısıtlama 8 sistem uygulaması hariç tüm yerleşik uygulamaları kaldırabilme özelliğinde kendini gösterdi. Sadece Ekim 2022'den sonra piyasaya sürülen (şu anda yalnızca Xiaomi 13 serisi) akıllı telefonların bu seçeneğe sahip olacağı ortaya çıktı. Daha eski modeller yararlanamayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19857 kez okundu.
6 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, MIUI 14 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim