Anlık Bildirim

Silly Walks ile ilginç bir macera sizi bekliyor

Düz yola sokmanın oldukça zor olduğu karakterler ile birbirinden zorlu bölümleri geçmeye ve bossları devirmeye çalıştığınız Silly Walks eğlenceli saatler vadediyor.

Mobil dünyada sonsuz koşu ve bulmaca türlerini bir araya getiren Silly Walks oyunu, adından da anlaşılacağı üzere eğlenceli zamanlar geçirmenizi sağlayacak.

Silly Walks neler sunuyor?

Bir ananas suyu bardağını kontrol ettiğiniz oyunda bardak sürekli bir ayağı üzerinde dönüyor. Ekranda sağ veya sol kısma sürekli basarak bardağın düz bir şekilde ilerlemesini sağlıyorsunuz. Bu kontrole alışabilmek zaten oyunun en zor tarafı. Bölümler genelde mutfak, masa, sandalye, oturma odası, fitness salonu gibi bileşenlerde geçiyor. Oyunda para toplayarak yeni karakterler açabiliyorsunuz.

Sadece bardağı düz ilerletebilmek değil bulmacalara doğru giderek çözmeniz de gerekiyor. Belirli noktalarda uzun süre durursanız yanıyor ve bölüme baştan başlıyorsunuz. Bölümlerde gittiğiniz yol bazen diğer yolu kapatabiliyor. Bu yüzden alanı dikkatli bir şekilde anlamanız gerekiyor.

Pek çok görevi yerine getirdiğiniz oyunda boss dövüşleri de var. Üzerine spatula düşürerek veya bıçak oynatarak bossları yenmeye çalışıyorsunuz.

Silly Walks: Google Play II App Store

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim