Anlık Bildirim

Google Duo görüntülü sohbet uygulaması iki yaşında

Google'ın FaceTime ve Skype gibi görüntülü arama uygulamalarına rakip olarak çıkardığı Google Duo iki yaşında. 500 milyon indirme barajını aşan uygulama günden güne yeni özellikler kazanıyor.
Popüler görüntülü sohbet uygulaması Google Duo, 16 Ağustos'ta ikinci yaşını doldurdu. İlk olarak Google’ın 18 Mayıs 2016’daki geliştirici konferansında duyurulan uygulama aynı yılın Ağustos ayı itibariyle tüm dünyada kullanıma sunulmuştu. Arama devi Google Duo ile düşük hızda internet bağlantısına sahip olan telefonlarda bile yüksek kaliteli görüntülü arama hizmeti sunmayı amaçlamıştı. Uygulama şirketin tüm planlarını başarı ile yerine getirdi.
Android ve iOS platformlarında kullanılabilen Google Duo, kullanıcıların kişi listesinden birilerini aramasını sağlıyor. Ayrıca otomatik olarak Wi-Fi ve hücresel ağlar arasında geçiş yapabildiğini de belirtelim. Google Duo'nun daha aramayı cevaplamadan kimin aradığını canlı olarak görmenize imkan tanıyan "Tık Tık" isimli ilginç bir özelliği de var.

Günden güne gelişiyor

Google Duo iki yıldan bu yana çeşitli güncellemeler aldı ancak en büyük değişiklik Mart 2017'de sadece sesli arama yapılabilmesine olanak sağlanması ile yapıldı. Daha sonra Mart 2018'de uygulamaya görüntülü ve sesli mesaj özelliği eklendi. Bu sayede kullanıcılar ulaşamadıkları kişiler için en fazla 30 saniyeye kadar mesaj bırakma şansına sahip oldular.
Google Duo ile yapılan görüşmeler varsayılan olarak uçtan uca şifreleme ile korunuyor. Her geçen gün uygulamayı daha üretken hale getiren yeni güncellemeler yayınlandığını görüyoruz. Ayrıca kısa süre önce Materyal Tasarım arayüzüne sahip olmasını sağlayan yeni bir güncelleme aldı.
Play Store'da 500 milyon indirme sayısını geride bırakan uygulamalardan biri olmayı başaran Duo artık akıllı ekranlar ve tabletleri de destekliyor. Uygulamayı denemek isterseniz aşağıdaki bağlantılar aracılığı ile cihazınıza indirebilirsiniz.
Android: Google Duo [Ücretsiz]
iOS: Google Duo [Ücretsiz]
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3531 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim