Anlık Bildirim

Dünyanın en küçük Android 9 telefonu bağış rekoru kırıyor

Mony Mint adındaki 3 inçlik Android akıllı telefon cebinde kaybolacak kadar küçük bir telefon arayanlar için geliştirilmiş. Donanım ise boyutuna göre ayarlanmış.

Mony Mint ilgi görüyor Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon pazarı yavaş yavaş 7 inçlik ekran boyutlarını test etmeye başlarken bazı projeler de ekranı olabildiğince küçültmeye çalışıyor. Geçen yıl 3 inçlik ekranıyla hayata geçen Jelly 2 telefonundan sonra 3 inçlik ekranıyla Mony Mint karşınızda. 

Mony Mint özellikleri ve fiyatı

Geçen yıl Jelly 2 modeli en küçük Android 10 telefonu olmuştu ancak 6GB RAM ve 128GB depolama ile boyundan büyük işler yapıyordu. Mony Mint ise boyutlarına göre mütevazi bir donanım sunuyor.

3 inçlik ekranında 480x854 piksel çözünürlük sunan telefonda 4 çekirdekli bir MediaTek işlemci yer alıyor. 3GB RAM ve 64GB depolama ile desteklenen sistem Android 9 üzerinde çalışıyor. 

Arka kısımda 5MP, ön kısımda 2MP kamera bulunan telefonda 1280mAh kapasiteli bir batarya yer alıyor. 4G ağları destekleyen telefon 99$ erken erişim fiyatıyla satılıyor. Indiegogo üzerinde kat kat fazla bağış toplayan telefon Kasım ayında dağıtıma başlayacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11851 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kickstarter, indiegogo ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim