Anlık Bildirim

Mortal Kombat 11'den rekor geldi: Serinin en fazla satan oyunu oldu!

Oyun dünyasının en popüler dövüş oyunu serilerinden olan Mortal Kombat'in son oyunu 12 milyon satış sayısını geçerek serinin rekorunu kıran oyun oldu.

Mortal Kombat 11 serinin en fazla satan oyunu oldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Warner Bros Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise NetherRealm Studios'un yaptığı dövüş oyunu Mortal Kombat 11'in satış sayısı açıklandı. Bu açıklama ile birlikte de Mortal Kombat 11'in rekoru açıklanmış oldu.

Mortal Kombat 11, 12 Milyon Adet Sattı

Son yapılan açıklama göre 2019 yılında çıkışını yapan son Mortal Kombat oyunu Mortal Kombat 11, 12 milyon adet satışı geçerek serinin en fazla satış yapan oyunu oldu. Bundan önce rekor bir önceki oyun olan Mortal Kombat 10'a aitti. O da 11 milyon adet satmıştı.

Mortal 11'in satış sayısı ile birlite Mortal Kombat serisi de toplamda 73 milyon adet satışı geçmiş oldu. NetherRealm Studios Kreatif Direktörü ve Mortal Kombat'ın Ortak Yaratıcısı Ed Boon konu ile ilgili "Mortal Kombat yaklaşık 30 yıl önce çıkışını yaptığında, serinin bu kadar büyük bir marka haline geleceğini asla hayal etmemiştim." açıklamasında bulundu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim