Anlık Bildirim

Motorola'nın yeni akıllı telefonu Moto G9 Play'in tasarımı sızdırıldı

Teknoloji üreticisi Motorola'nın önümüzdeki dönemde piyasaya süreceği ve Moto G9 Play olarak adlandırılması beklenen akıllı telefonun nasıl bir tasarımla geleceği ortaya çıktı.

Motorola'nın yeni akıllı telefonu Moto G9 Play'in tasarımı sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Slashleaks web sitesinde, Motorola markası altında piyasaya sürülecek ve Moto G9 Play olarak adlandırılacak olan Lenovo'nun yeni akıllı telefonunun eskizleri yayınlandı.

Çift ön kameraya sahip olacak

İnce çerçevelere sahip olduğu görülen cihazın ekranı ise, sol üst köşeye konumlandırılmış iki görüntü sensörüne sahip ön kamera ile donatılmış. Güç ve ses kontrol düğmelerinin de Moto G9 Play'in sağ tarafına entegre edildiği göze çarpıyor.

Motorola'nın yeni akıllı telefonu Moto G9 Play'in tasarımı sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Arka panele gelecek olursak da, cihazda dikey olarak konumlandırılmış ve alt alta dizilmiş dörtlü kamera kurulumunun tercih edileceği görülüyor. Ana kamera ise diğer lenslerden ayrı olarak üst bölüme yerleştirilmiş. Parmak izi okuyucunun da geleneksel olarak Motorola logosuna entegre olduğu cihazda 3.5mm kulaklık girişinin olacağını da söyleyelim. Ne yazık ki Moto G9 Play'in teknik özellikleri  ve çıkış tarihi ile ilgili bir bilgi ise henüz mevcut değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim