Anlık Bildirim

Motorola Razr 50'nin render görüntüleri ortaya çıktı: İşte beklenen özellikler

Motorola'nın yeni katlanabilir cihazı Razr 50, yeni bir sertifika daha aldı. Böylece cihazın render görüntüleri ve bazı teknik özellikleri ortaya çıktı. İşte detaylar:
Motorola Razr 50'nin render görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Motorola, önümüzdeki haftalarda yeni katlanabilir serisi Razr 50'yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Razr 50 ve Razr 50 Ultra'dan oluşan serinin tasarımını ortaya çıkaran görüntüler paylaşılmıştı. Yakın bir zamanda ise seriden Razr 50, TENAA sertifikası aldı ve böylece cihazın tasarımı ve teknik özellikleri ortaya çıktı.

İşte Motorola Razr 50'nin tasarımı ve beklenen özellikleri:

Motorola Razr 50 TENAA sertifika listesi, selefine kıyasla bazı tasarım değişikliklerinin gerçekleştiğini gözler önüne serdi. Büyük bir kapak ekranına sahip olacak cihazın kapak ekranı dışındaki tasarımı ise selefi ile aynı tasarıma sahip. Cihazın teknik özelliklerine değinecek olursak ise TENAA listesine göre 1056×1066 piksel çözünürlüklü ve OLED panelli 3,6 inçlik bir kapak ekranına sahip olacak ciha, ön tarafta ise Full HD+ (1080×2640 piksel) çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip 6,9 inç OLED ekrana sahip olacak.

Motorola Razr 50'nin render görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
50MP birincil sensör ve 13MP ikincil sensörden oluşan çift arka kamera kurulumuna sahip  olacak cihaz, ön tarafta da 32 MP selfie kamerasına sahip olacak. 4200 mAh bataryadan güç alacak cihaz, 16 GB'a kadar RAM ve 1 TB'a kadar depolama seçeneğine sahip olacak. Son olarak geçmiş sızıntılara göre cihazın MediaTek Dimensity 7300X işlemciden güç alması kuvvetle muhtemel.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim