Anlık Bildirim

Mozilla VPN ve Firefox Relay hizmetleri tek pakette

Mozilla tarafından sunulan yeni Premium abonelik paketinde 5 cihaza kadar VPN hizmeti ve sayısız mail isimlendirmesine sahip Firefox Relay hizmeti bir araya geliyor. 
Mozilla Tam Boyutta Gör
İnternet dünyasında abonelik tabanlı hizmetler giderek yaygınlaşıyor. Premium kullanım ögeleri barındıran bu abonelikler haliyle ücret ödeyen kullanıcıların daha iyi bir hizmet almasını sağlıyor. Mozilla da bunlardan birisi.

Mozilla VPN ve Firefox Relay bir arada

Firefox Relay hizmeti geçen yıl kullanıma sunulmuştu. Kullanıcının asıl email adresini vermeden sahte email adresleri kullanarak olası kimlik hırsızlığına karşı korunduğu bu hizmette 5 adede kadar sahte isimlendirme yer alıyordu.

Sonrasında Premium olarak aboneliğe dönüşen hizmette sınırsız isimlendirme, bu isimlerle postalara cevap verme, istatistik panosu, diğer tarayıcılarla kullanma şeklinde avantajlar sunulmuştu.

Şimdi ise Firefox Relay Premium ve VPN hizmetleri tek bir abonelikte birleştirildi. Yukarıdaki avantajlara ek olarak 5 cihaza kadar VPN kurabilme, 30 ülke sunucusu, kesintisiz bağlantı gibi özellikler de VPN paketinden geliyor. Yeni paket yıllık ödemelerde aylık olarak 7$ kesecek. Şimdilik belirli ülkelerde başlayan Firefox Premium servisleri gelecek yıl daha fazla pazara yayılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim