Anlık Bildirim

Mozilla, sahte ürün yorumlarını tespit eden Fakespot'u satın aldı

Mozilla, Fakespot'u satın aldığını duyurdu. Alışveriş sitelerinde tekrarlayan, benzer, sahte ürün yorumlarını tespit eden Fakespot, Mozilla Firefox tarayıcısına entegre ediliyor.
mozilla firefox fakespot Tam Boyutta Gör
Fakespot, popüler e-ticaret sitelerinde yanıltıcı olan ürün yorumlarını bulmayı kolaylaştıran, yıllardır kullanılan popüler bir hizmet. Mozilla, şimdi Fakespot’u satın aldı ve teknolojisini tarayıcısına dahil edecek.

Mozilla’nın geliştirmeye devam edeceği Fakespot, yorumlar arasında aldatıcı olma olasılığı en yüksek olanları işaretlemek için, gelişmiş yapay zeka ve makine öğrenimi sistemini kullanıyor. Böylece belli kalıplarda sahte yorumlarla arama motorlarında üst sıralarda görünmeyi hedefleyen siteler ortaya çıkıyor.

Fakespot, tarayıcı eklentisi olarak kullanılmaya devam edilecek ve web sitesi kapanmayacak. Şu an için tek bildiğimiz; Mozilla’nın bu aracı Firefox tarayıcısına entegre edecek olması. Nasıl çalışacağı hakkında henüz bir bilgi paylaşılmadı. Muhtemelen bir online mağazaya girdiğimizde Firefox, Fakespot puanlarını bir yerde gösterecek. Fakespot, şu anda Amazon, Best Buy, eBay, Shopify gibi mağazalarda çalışıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim