Anlık Bildirim

Marvel'ın yeni Disney+ dizisi Ms. Marvel 2022'ye ertelendi

Disney+'ta yayınlanacak olan Ms. Marvel karakterine odaklanan dizinin yayın tarihi değişti. 2021'de yayınlanması beklenen dizinin yeni tarihi 2022.

Ms. Marvel 2022'ye ertelendi Tam Boyutta Gör

Disney'in, Disney+'ta yayınlanması için hazırladığı Marvel dizilerinden biri olan Ms. Marvel'ın yayın tarihi ne yazık ki ertelendi.

2022'de Gelecek

Disney tarafından henüz bir resmi açıklama gelmiş olmasa da TV Line'ın haberine göre Ms. Marvel dizisi artık 2021'de yayınlanmayacak. Habere göre dizi 2022'nin ilk aylarına ertelendi. 

Dizinin başrolünde yani Ms. Marvel rolünde Iman Vellani bulunuyor. Bad Boys for Life filminin yönetmenleri Adil El Arbi ve Bilall Fallah ise dizinin yönetmenliğini yapacak. Ayrıca Ms. Marvel karakterinin Captain Marvel 2'de de gözükmesi planlanıyor. Kamala Khan karakterinin aynı çizgi romanlarda olduğu gibi kendince çizgi romanlar yazdığı ve süper kahramanların hayranı olduğu bir hikaye ile başlayacak.

Dizinin geriye kalan oyuncuları şöyle: Aramis Knight, Saagar Shaikh, Rish Shah, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Matt Lintz, Yasmeen Fletcher, Laith Naki, Azher Usman, Travina Springer ve Nimra Bucha. Setten gelen ilk görselleri aşağıda bulabilirsiniz. 

Ms. Marvel Set Görselleri

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim