Anlık Bildirim

MSI belirli ürünlerde para iadesi kampanyasına başlıyor

MSI Bahar Kampanyası kapsamında belirli ürünleri satın aldığınız takdirde 50 Avro seviyesine kadar çıkan para iadeleri alabileceksiniz. Ayrıca bir oyuncu masası çekilişi de var.

MSI belirli ürünlerde para iadesi kampanyasına başlıyor Tam Boyutta Gör

Bahar aylarına hızlı bir giriş yapmak isteyen MSI belirli ürün gruplarında ilgi çekici bir kampanyaya başladı. 50 Avro seviyesine kadar belirli ürünlerde para iadesi almak mümkün oluyor.

Bahar kampanyası

MSI resmi sayfasından duyurulan kampanya 1 Şubat 2021-30 Nisan 2021 tarihleri arasında geçerli olacak. Bu tarihler arasında satın alacağınız belirli MSI ürünlerinde para iadesi yapılacak. Para iadesi ise 14 Şubat 2021-28 Mayıs 2021 tarihleri arasında alınabilecek. İade talebinin de satın alım gününden itibaren 14 gün içerisinde yapılması gerekiyor.

İade kampanyası kapsamında PRO serisi tümleşik bilgisayar sistemleri, Cubi serisi tam sistem mini bilgisayar kasaları, PRO serisi monitörler yer alıyor. Ürüne göre 10, 20, 30, 40 ve 50 Avro para iadeleri yapılacak.

Her para iadesi talebinizde bir çekiliş hakkınız oluyor ve bu çekilişte elektrikli ayarlanabilir oyuncu masası kazanabileceksiniz. Çekiliş 31 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak. Kampanyaya ülkemiz de dahil edilmiş ve ilgili sayfadan bilgi alabilirsiniz.

MSI Bahar Kampanyası

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim