Anlık Bildirim

Elon Musk: Otomatik pilotun yeni versiyonu aklınızı başınızdan alacak

Elon Musk'ın açıklamalarına göre, Tesla'nın Full Self-Driving (FSD) otomatik pilot yazılımının yeni versiyonu çok daha güvenilir ve şaşırtıcı.

Musk: Otomatik pilotun yeni versiyonu aklınızı başınızdan alacak Tam Boyutta Gör

Tesla, hatalar üzerinde çalıştı ve Full Self-Driving (FSD) özelliğinin geliştirilmiş bir beta sürümünün yayınlanmasına hazırlanıyor. Elon Musk'a göre, güncellenen sürücü yardım sistemi çok daha güvenilir hale gelecek ve "kullanıcıları şaşırtabilecek".

Şirketin başkanı Twitter'da programın genişletilmesinin kademeli yapılacağını ve ancak FSD'nin tam güvenliği onaylandıktan sonra olacağını yazdı. Tesla, daha önce ABD Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi'nin (NHTSA) elektrikli araçların karıştığı kazaları araştırmasının ardından, sürüş yardım sisteminin önceki bir test yapısıyla ilgili sorunları kabul etmişti.

Mühendisler ellerinden geleni yapıyor

Otoyollarda ve şehir içi sürüşlerde, zorlu kavşaklarda otomatik şerit değiştirmeye olanak sağlayan FSD'li gelişmiş yazılım paketi, 10.000 dolar fiyatla Tesla sahiplerine opsiyonel olarak sunuluyor ve halen beta durumunda.

FSD'nin yeni beta sürümünün ne kadar kapsamlı bir şekilde elden geçirildiği henüz bilinmiyor. Bununla birlikte, daha fazla sürücü için güncellenmiş bir paket sağlama sözü veren Elon Musk, şirketin mühendislerinin işlevselliği geliştirmek için mümkün olan her şeyi yaptığına dair güvence verdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim