Anlık Bildirim

Twitter çalışanlara bir kötü haber daha: Elon Musk uzaktan çalışma dönemini sonlandırdı

Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması, şirket çalışanlarına zorlu bir süreç getirdi. Musk, şimdi de uzaktan çalışma dönemine son veriyor ve çalışanları haftada 40 saat ofiste görmek istiyor.
Musk, Twitter çalışanları için uzaktan çalışma dönemini bitirdi Tam Boyutta Gör
Ünlü milyarder Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması, şirket çalışanlarına zorlu bir süreç getirdi. Musk, şimdi de uzaktan çalışma dönemine son veriyor ve çalışanları haftada 40 saat ofiste görmek istiyor.

Musk izin vermediği sürece tüm çalışanlar haftada 40 saat ofiste çalışacak

Bloomberg’in haberine göre Twitter çalışanları, Elon Musk’tan önemli bir e-posta almış. E-posta ile yeni yönetim, an itibari ile tüm Twitter çalışanlarının uzaktan çalışma hakkını durduruyor ve çalışanları haftada 40 saat ofise gelmeye zorluyor. Böylece özel durumu ve izni olmayan herkes artık ofis içerisinde çalışacak. COVID-19 pandemisi ile tamamen uzaktan çalışmalara izin veren firma, çalışanlarının kişisel sağlığı için de şirket genelinde ek izinler sağlıyordu ancak Musk yönetimi ile bu döneme son verildi. E-postanın devamında Musk “önümüzdeki yol zor ve başarılı olmak için yoğun bir çalışma gerektirecek” dedi.

Böylece 2 hafta içerisinde birçok iş arkadaşı ile yollarını ayırmak zorunda kalan Twitter çalışanları, son 2 yılda alıştıkları çalışma yaşamlarına da elveda demek zorunda kalacak. Musk’ın sıkı yönetim tarzı, Twitter çalışanlarına büyük bir zorluk oluştursa da yeni yönetim için Twitter’ın geleceği ile ilgili planlar büyük gibi gözüküyor. Başka bir e-posta ile Musk, şuanki önceliğin platformdaki bot ve spam hesapları tespit etmek ve engellemek olacağını belirtti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim