Uluslararası Uzay İstasyonu (ISS), Dünya'dan 410 kilometre yükseklikte olmasına rağmen, orada bulunan astronotlar kesinlikle nasıl eğlenileceğini biliyor. Devam eden Dünya Serisi'ni (Amerikan Ligi ve Ulusal Lig şampiyonlarının karşılaştığı beyzbol mücadele serisi), NASA astronotları kendi yollarıyla kutluyorlar.
Andrew Morgan, Jessica Meir ve Christina Koch, Washington Nationals ile Houston Astros arasındaki beyzbol maçını bekliyorlardı. Bu bekleyişi eğlenceli bir duruma dönüştümek için yer çekimsiz ortamda beyzbol oynamaya karar verdiler ve bu eğlenceli zamanları videoya çektiler. Paylaşılan videoda, Jessica Meir'in atışını Christina Koch yakalıyor.
Meir, 28 Ekimde yörüngedeki laboratuvarın yedi pencereli kubbe modülünde yüzen bir beyzbolun topunun fotoğrafını tweetledi. Fotoğrafın arka planında ise Dünya var.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.