Anlık Bildirim

Netflix'in başarılı dizisi Lupin'in 2. sezon yayın dönemi açıklandı

Daha yalnızca 3 hafta önce ilk sezonu yayınlanan Netflix dizisi Lupin'in ikinci sezonunu bekleyenlere geçtiğimiz günlerde müjdeli haber verilmişti. Şimdi de yayın dönemi açıklandı.

Netflix'in başarılı dizisi Lupin'in 2. sezon yayın dönemi açıklandı Tam Boyutta Gör

Dünyanın en büyük video akış platformlarından biri olan Netflix'in yeni orijinal dizisi Lupin geçtiğimiz haftalarda yayınlanmıştı ve yayınlandığı gibi platformun popüler dizilerinden biri haline geldi.

Daha yalnızca 3 hafta önce ilk sezonu yayınlanan Lupin dizisinin ikinci sezonu geçtiğimiz günlerde de onaylanmıştı. Şimdi de dizinin ikinci sezonu için bir yayın dönemi açıklandı. Açıklamaya göre Lupin'in ikinci sezonu 2021'in yaz aylarında yayınlanacak. 

İkinci sezon ile ilgili şu an için bilinen tek bilgi yine 5 bölümden oluşacağı. Ayrıca ana karakter Arsene Lupin karakterini oynayan Omar Sy da ikinci sezonda yine başrolde. 

Ayrıca Lupin isimli dizinin ilk 28 gününde 70 milyon hane atrafından izlenmesi bekleniyor ve bu da onu Netflix'in en çok izlenen üçüncü dizisi konumuna getirecek. Dizinin ne kadar izlendiğini 1 hafta sonra öğreneceğiz. Dizinin ilk 5 bölümü şu anda Netflix'te erişilebilir durumda. Her bölümü de yaklaşık olarak 45 dakika.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim