Anlık Bildirim

Netflix'in bilim kurgu dizisi Snowpiercer, 3. sezon onayını aldı

Orijinali çizgi roman olan, daha sonrasında filme uyarlanan ve başarılı yorumlar Snowpiercer'ın dizi uyarlamasının üçüncü sezonu ikinci sezon yayınlanmadan önce onaylandı.

Netflix'in bilim kurgu dizisi Snowpiercer, 3. sezon onayını aldı Tam Boyutta Gör

Jacques Lob ve Jean-Marc Rochette tarafından yaratılan, orijinal ismi "Le Transperceneige" olan Fransız çizgi romandan uyarlanan ve daha önce 2013 yılında filme de uyarlanmış olan Snowpiercer dizisinin üçüncü sezonu onaylandı.

İkinci sezonun yayınlanmasına yaklaşık 1 hafta kala TNT'den dizinin üçüncü sezon onayı geldi. Üçüncü sezon ile ilgili hiçbir detay şu an için bilinmiyor. En son geçtiğimiz haftalarda diziye ikinci sezonda katılan Sean Bean'in canlandırdığı Bay Wilford karakterini gördüğümüz bir fragman yayınlanmıştı. 

Hafta hafta Netflix'te yayınlanacak olan dizinin ikinci sezonu 10 bölümden oluşacak. İlk sezonu da aynı şekilde şu anda Netflix'te bulabilirsiniz.

İkinci sezon hikayesi: Önce düzen vardı. Sonra devrim oldu. Şimdiyse Bay Wilford var. Big Alice, Snowpiercer'ın kuyruğuna takılınca Bay Wilford trenini geri almak için harekete geçer. Ama Mel ve Layton, onu uzak tutmak için mücadele etmeyi bırakmayacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim