Anlık Bildirim

Netflix'in bilim kurgu dizisi Snowpiercer'ın 2. sezonundan fragman paylaşıldı

Orijinali çizgi roman olan, daha sonrasında filme uyarlanan ve başarılı yorumlar Snowpiercer'ın dizi uyarlamasının ikinci sezon fragmanı paylaşıldı.

Netflix'in bilim kurgu dizisi Snowpiercer'ın 2. sezonundan fragman paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Jacques Lob ve Jean-Marc Rochette tarafından yaratılan, orijinal ismi "Le Transperceneige" olan Fransız çizgi romandan uyarlanan ve daha önce 2013 yılında filme de uyarlanmış olan Snowpiercer dizisinin ikinci sezonundan ilk fragman paylaşıldı.

26 Ocak Salı günü ikinci sezonu başlayacak olan dizinin fragmanında, diziye ikinci sezonda katılan Sean Bean'in canlandırdığı Bay Wilford karakterini görüyoruz. Umuyoruz Sean Bean'in kaderi, diğer yapımlarda olduğu gibi olmaz. Ancak Snowpiercer filmi gibi bir son yazılacaksa, Sean Bean'in yine bizleri şaşırtmayacağını söylemek gerek.

Hafta hafta yayınlanacak olan dizinin ikinci sezonu 10 bölümden oluşacak. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan Türkçe altyazılı bir şekilde izleyebilirsiniz. Dizinin ilk sezonu da şu anda Netflix üzerinde erişilebilir durumda. 

İkinci sezon hikayesi: Önce düzen vardı. Sonra devrim oldu. Şimdiyse Bay Wilford var. Big Alice, Snowpiercer'ın kuyruğuna takılınca Bay Wilford trenini geri almak için harekete geçer. Ama Mel ve Layton, onu uzak tutmak için mücadele etmeyi bırakmayacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim