Anlık Bildirim

Netflix'in ilk Türk yapımı dizisi Hakan: Muhafız üçüncü sezon fragmanı yayınlandı

İlk iki sezonu ilgiyle izlenen Çağatay Ulusoy'un başrolü oynadığı Netflix'in ilk Türk yapımı dizisi Hakan: Muhafız, üçüncü sezonu için gün sayıyor. Yeni sezondan ilk fragman da geldi.

Netflix'in ilk Türk yapımı dizisi Hakan: Muhafız üçüncü sezon fragmanı yayınlandı Tam Boyutta Gör

Netflix'in ilk Türk yapımı içeriği olarak yayına başlayan Hakan: Muhafız üçüncü sezon için geri sayım başladı. Dizinin üçüncü sezonundan ilk fragman da bugün itibariyle yayınlandı.

Hakan: Muhafız üçüncü sezon neler sunacak?

Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Funda Eryiğit, Okan Yalabık ve Burçin Terzioğlu'nun başrolleri paylaştığı dizinin üçüncü sezonunda Mucize Doktor dizisinden tanıdığımız Taner Ölmez de Burak rolüyle kadoda yer alacak.

Dizinin üçüncü sezonunda Muhafız kanı taşıyan abisi tarafından cehennem yerine döndürülen İstanbul'u kurtarmak için Hakan'ın kıyasıya bir mücadeleye girdiğini göreceğiz. Şehir Ölümsüzler’in saldırısı sonucu yayılan bir virüsle mücadele ederken, Faysal ve Rüya kötü emellerine ulaşmaya çok yaklaşıyor.

Panzehiri yapması için ulaştığı Nisan ve bu yolda karşılaştığı Burak ile şehrin insanlarını kurtarmaya çalışan Hakan aynı zamanda altı yüz yıllık bir öfke ile İstanbul'u kendisine dar etmeye çalışan Vezir'i bulmak zorundadır. Kadim arkadaşları yanında Hakan'ın ataları da bugünkü mücadelesine ışık tutacaktır. Hakan: Muhafız üçüncü sezon 6 Mart tarihinde yayınlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5037 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, hakan: muhafız 3. sezon ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim