Anlık Bildirim

Netflix'in Witcher animesi Nightmare of the Wolf'un detayları belli

Geçtiğimiz yılın başlarında duyurulan ancak duyurulduktan sonra herhangi bir gelişme paylaşılmayan Netflix'in Witcher animesinden yeni detaylar belli oldu.

Netflix'in Witcher animesi Nightmare of the Wolf'un detayları belli Tam Boyutta Gör

Fantastik edebiyat ve oyun dünyasıdna popüler olan The Witcher serisinin geçtiğimiz yıl Netflix'te bir dizisi yayınlandı bildiğiniz gibi. Sonrasında da Witcher anime filmi olan Nightmare of the Wolf duyuruldu. Geçtiğimiz haftalarda logosu paylaşılan filmin Netflix sayfası açıldı ve bu sayede bazı detaylar belli oldu.

Nightmare of The Wolf isimli anime film, oyunlarda ve kitaplarda gördüğümüz Geralt of Rivia karakterinin manevi babası olan Vesemir karakterine odaklanacak. Hikaye Vesemir ile Geralt'ın tanışmasından daha öncesini anlatacak. Netflix hesabı açılması ile birlikte de Netflix'in resmi tanıtım yazısı belli oldu:

"Kıta'yı bekleyen yeni ve büyük bir tehlikeyi konu alan bu iki boyutlu anime, The Witcher'ın olağanüstü dünyasını daha da genişletiyor."

Tanıtım yazısından da anlayabileceğimiz gibiLegend of Korra'nın yapımcısı olan Studio Mir'den gelen bu anime, iki boyutlu bir anime olacak. 2021 yılında yayınlanacağını bildiğimiz filmin süresi ise 1 saat 21 dakika olacak. 

Filmin senaristliğini Beau DeMayo üstleniyor ve The Witcher dizisinin başındaki isim Lauren S. Hissrich de bu yeni filmin başındaki isim. Seslendirme kadrosu belli değil ancak Vesemir'i The Witcher ikinci sezonunda Kim Bodnia.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim