Anlık Bildirim

Netflix'in yeni aksiyon/bilim-kurgu filmi Outside the Wire'dan fragman

Netflix'in önümüzdeki hafta yayınlayacağı yeni aksiyon bilim kurgu filmi Outside the Wire'dan ikinci fragman yayınlandı. Fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz.

Netflix'in yeni aksiyon/bilim-kurgu filmi Outside the Wire'dan fragman Tam Boyutta Gör

Orijinal içerik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Netflix, yine aksiyon dolu yeni bir filmle karşımıza çıkıyor. Başrolünde ünlü oyuncu Anthony Mackie'nin yer aldığı Outside the Wire filminden ilk fragman bugün yayınlandı.

Outside the Wire filminde, gözden düşmüş bir İHA pilotu android bir askerle bir araya gelerek nükleer bir saldırıyı durdurmaya çalışacak. Filmin yönetmen koltuğunda daha çok İsveçli yapımlardan tanıdığımız Mikael Håfström ismi yer alıyor. Senaryo tarafında ise daha önce video oyunlarda görev almış olan Rob Yescombe (The Division, Rime) ve sektörde çok tanımadığımız isimlerden diyebileceğimiz Rowan Athale'nin (Revolt) imzası var.

Oyuncu kadrosunda ise Anthony Mackie'ye Damson Idris (Snowfall), Pilou Asbæk (Game of Thrones), Emily Beecham (Daphne) ve Michael Kelly (Jack Ryan, Everest) gibi isimler eşlik ediyor.

Outside the Wire 15 Ocak'ta yayınlanacak. Film için paylaşılan tanıtım yazısı şöyle:

----

Gözden düşmüş bir İHA pilotu olan Teğmen Harp (Damson Idris), emirlere karşı gelmesinin ardından ölümcül bir askerî bölgeye gönderilir. Burada Harp, bir kıyamet cihazının yerini asilerden önce bulmakla görevlendirilen android subay Leo'nun (Anthony Mackie) komutası altında çalışmaya başlar. Yönetmenliğini Mikael Håfström'ün üstlendiği Outside the Wire 15 Ocak'ta Netflix'te yayınlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim