Anlık Bildirim

Netflix dizisi The Witcher'ın 2. sezon çekimleri tamamlandı

Netflix'in popüler dizisi The Witcher'dan sonunda güzel bir haber paylaşıldı. Birkaç kez çekimlerine ara verilen dizinin çekimleri sonunda tamamlandı.

Netflix dizisi The Witcher'ın 2. sezon çekimleri tamamlandı Tam Boyutta Gör

Andrzej Sapkowski'nin aynı isimli roman serisinden uyarlanan, oyun dünyasında da büyük popülerliğe sahip olan The Witcher'ın ikinci sezonu için bir güncelleme yapıldı.

Geçtiğimiz saatlerde yapılan duyuru ile dizinin ikinci sezon çekimlerinin tamamlandığı açıklandı. Şimdi yalnızca çekim sonrası yapılan işlemler kaldı. Ancak efektlerin yoğun olduğu bu tarz bir dizi için bu aşamanın da uzun süreceğini söylemek gerek. 

Henüz ne yazık ki bir yayın tarihi bulunmuyor ancak büyük bir ihtimalle yine ilk sezon gibi yılın sonlarında yayınlanacaktır. Yakın zamanda en azından teaser veya yayın tarihi gibi bir detay görebiliriz. Dizinin ikinci sezonu yine Netflix'te yayınlanacak.

İkinci sezondan önce Vesemir karakterinin geçmişini anlatan bir animenin yayınlanması bekleniyor. Ayrıca diziden 1200 yıl öncesini anlatacak olan The Witcher: Blood Origin isimli bir başka dizi de geliştirme aşamasında. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15066 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
the witcher, netflix ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim