Anlık Bildirim

Amazon'un yeni oyunu New World hızla yükseliyor: Eş zamanlı oyuncu sayısı 1 milyona yaklaştı

Amazon Game Studios'un yeni MMO oyunu New World, geçtiğimiz günlerde çıkışını yaptı ve oyuncu sayısı hızla yükseliyor. Dün akşam eş zamanlı oyuncu sayısı 1 milyona yaklaştı.

New World'ün oyuncu sayısı 1 milyon yaklaştı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Amazon’un yaptığı, geliştiriciliğini ise Amazon Game Studios’un yaptığı MMO RPG New World, geçtiğimiz günlerde çıkışını yaptı. Çıkışının ardından hızlı bir şekilde oyuncu sayısını yükselterek Steam tarihinn en çok oynanan 5. oyunu olmuştu. Şimdi ise oyuncu sayısı yükselişe devam ediyor.

1 Milyona Yaklaştı

Dün akşam Türkiye saati ile 21:00'de Newe World'ün eş zamanlı oyuncu sayısı 913.634 kişiye ulaştı. Aynı sırada oyunu Twitch'te izleyen kişi sayısı ise 423.063 kişiydi. Her ne kadar daha önceki rekoruna göre yaklaşık 200.000 oyuncu sayısı arttırsa da hala Steam'in en çok oynanan 5. oyunu konumunda.

Steam'in en çok oynanan listesinde bir üst sıraya çıkmak için Cyberpunk 2077'nin 1.054.388 eş zamanlı oyuncu sayısını geçmesi gerekiyor. Ancak ilk sıraya yerleşemese de Cyberpunk 2077'yi geçecek gibi duruyor. Bu hafta içerisinde New World'den yeni bir rekor görebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim