Anlık Bildirim

Nike metaverse için iş ilanları yayınladı

Kısa sürede çığ gibi büyüyen metaverse furyasına ünlü markaların ilgisi sürüyor. Bu defa ünlü giyim markası Nike, metaverse hakkında iş ilanları yayınladı.     

Nike metaverse alanında proje geliştirecek eleman arıyor Tam Boyutta Gör

Dünyaca ünlü giyim markaları da metaverse yarışında boy gösteriyor. Adidas, Gap ve Crocs gibi isimler bunların arasında başı çekiyor. Aynı şekilde Nike da metaverse üzerinde yaptığı çalışmalarla biliniyor. Nike bu kez yeni iş ilanlarıyla gündeme geldi.

Nike’tan Metaverse Adımları

Dünyaca ünlü giyim firması Nike, LinkedIn üzerinden geçen hafta boyunca 5 iş ilanı yayınladı. İlanlarda; inovasyon mühendisi, kıdemli 3D oyun tasarımcısı ve metaverse mühendisi, Blockchain uzmanı, inovasyon programı yöneticisi ve bir sanal malzeme tasarımcısı unvanlarına yer verildi.

Metaverse mühendisi ilanında kişinin iş tanımı şöyle yapılıyor:

“Kavramların, prototiplerin ve Metaverse yazılım ve cihaz çözümlerinin üretiminin hızlı uçtan uca kanıtlanmasının geliştirilmesine öncülük etmek”

Nike, alternatif gerçeklik teknolojisine geçiş yaparken Web3'ten uzaysal Web'e kadar çok çeşitli metaverse teknolojilerine de göz kırpıyor. Nike, dijital ayakkabıları ile geçen ay NFT dünyasına girdi. Ayrıca metaverse ve NFT odaklı şirket RTFKT‘yi satın aldı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim