Anlık Bildirim

The Sandbox’tan metaverse geliştirme programı

Popüler metaverse  projesi The Sandbox, Metaverse Accelerator Programını başlattı. Girişimlere yatırım yaparak metaverse evrenini geliştirecek.                               

The Sandbox’ın Metaverse Accelerator Programı Ne İşe Yarar? Tam Boyutta Gör

Popüler metaverse projelerinden The Sandbox, metaverse alanında gelişmelerini hızlandırmak için Brinc ile ortaklık kurdu. Brinc ile yapılan ortaklıkla beraber The Sandbox, 50 milyon dolarlık Metaverse Accelerator Programını başlattı.

The Sandbox proje hızlandırma şirketi Brinc ile birlikte metaverse alanındaki girişimlerini hızlandıracak bir program başlattı. The Sandbox’ın 50 milyon dolarlık “Metaverse Accelerator Programı” Blockchain girişimine yatırım yaparak, metaverse geliştirmeye yardımcı olmayı hedefliyor.

Söz konusu program, genel olarak potansiyel ortaklıklara ve iş geliştirme fırsatlarına erişim sağlarken, gelecek vaat eden projelere yatırım yapacak. Ayrıca Metaverse Accelerator Programı; metaverse alanında yeni deneyimler oluşturmayı da amaçlıyor. 

Başlatılan program ile ilgili olarak The Sandbox’ın kurucu ortağı Sebastien Borget şunları söyledi:

“Sandbox’ın metaverse aktarımı hızlandırıcısı, yeni nesil meta veri aktarımı girişimcilerini destekleme konusundaki süregelen taahhüdümüzün önemli bir genişlemesidir. Hayal gücü, fikirler ve sıkı çalışma, yeni başlayanlar ile dünyanın dört bir yanından gelen kişiler vizyonlarını gerçekleştirebilir”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim