Anlık Bildirim

Nintendo’nun sevilen serisi Zelda film oluyor!

Oyunların beyazperdeye uyarlanması popülerleşiyor. Mario filminin büyük başarısının ardından Nintendo şimdi de The Legend of Zelda'ya dayanan bir film yapmayı planlıyor.
Zelda film oluyor Tam Boyutta Gör
Nintendo'nun filmlere olan ilgisi yakın zamanda durmayacak gibi görünüyor zira şirket, The Legend of Zelda'nın canlı aksiyon uyarlaması üzerinde çalıştığını doğruladı. Aslında fısıltı gazetelerine bir süredir böyle söylentiler vardı ve özellikle Mario filminin büyük başarısının ardından Nintendo’nun böyle bir karar alması bekleniyordu.

Zelda film oluyor

Film, Maze Runner üçlemesi ve yakında vizyona girecek Kingdom of the Planet of the Apes ile tanınan Wes Ball tarafından yönetilecek. Zelda'nın yaratıcısı Shigeru Miyamoto, bu yılki animasyon Super Mario Bros. filminde olduğu gibi yapımcı olarak görev yapacak. Avi Arad ile birlikte yapımcılığı üstlenecek.

Miyamoto, Avi Arad-san ile uzun yıllardır The Legend of Zelda'nın filmi üzerinde çalıştıklarını aktarırken filmin tamamlanmasının zaman alacağını belirtti. Filmin kendisi hakkında çok fazla ayrıntı olmasa da Nintendo, finansmanın Sony ile ortaklaşa yapılacağını ve kaynağın büyük kısmının kendileri tarafından sağlanacağını söylüyor.

Şirket Zelda filmi hakkında yaptığı açıklamada "Nintendo IP'sinin görsel içeriklerini kendisi üreterek, Nintendo'nun inşa ettiği eğlence evrenine dünyanın dört bir yanından insanların özel oyun konsolları dışında farklı yollarla erişmesi için yeni fırsatlar yaratıyor" dedi. Bu arada daha önce Nintendo'nun Netflix için bir canlı aksiyon Zelda dizisi üzerinde çalıştığı söyleniyordu, ancak bu proje hiçbir zaman hayata geçmedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim