Anlık Bildirim

Nintendo Switch ilk kez DRM korumasına kavuştu

Nintendo Switch üzerinde yıllardır eleştiri konusu olan korsan emülatör çalıştırma artık tarihe karışıyor. Denuvo by Irdeto oyunlarda korsanı engellemek için harekete geçti. 

Nintendo Switch Tam Boyutta Gör

Özellikle Xbox Game Pass ve PlayStation Plus gibi abonelikler konsol tarafında oyuncuların korsan işlemlerinden uzaklaşıp orijinale yönelmesine teşvik oluyor. Bununla birlikte Nintendo Switch tarafında korsan oyunlar oldukça baş ağrıtıyor ve buna bir çözüm bulunmak üzere.

Nintendo Switch'de korsana son

Korsan koruması ile bilinen Denuvo by Irdeto yaptığı açıklamada teknolojilerini Nintendo Switch oyunlarına entegre edeceğini duyurdu. Nintendo Switch Emulator Protection adı verilen çözüm emülatörlerin çalışmasını engelleyecek. Firma performans tarafında herhangi bir kayıp yaşanmayacağını ve akıcı bir şekilde kodların çalışacağını belirtiyor.

Korsan oyunların önüne geçilmesi elbette Nintendo Switch için oyun geliştirenlerin daha fazla gelir elde etmesi ve projelerin daha kaliteli olması anlamına geliyor. Araştırmalar korsan korumalarının yüzde 93 oranında projelere değer kattığını ortaya koymuş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim