Anlık Bildirim

Razer şimdi de elektrikli scooter duyurdu

Razer ve NIU markasının ortaklaşa geliştirdiği NIU X Razer SQi Edition elektrikli scooter tasarımı ile dikkat çekerken şehir içi kullanımı da uygun olarak üretilmiş.

NIU X Razer SQi Edition Tam Boyutta Gör

Razer doğrudan oyuncu ekipmanları üretmesinin yanı sıra üretim ortaklığı yaparak farklı sektörlere yönelik olarak da ürün geliştiriyor. Yayıncı konsolundan sonra firma şimdi de elektrikli scooter geliştirdi.

NIU X Razer SQi Edition özellikleri ve fiyatı

NIU X Razer SQi Edition elektrikli scooter modeli Razer ve NIU tarafından ortaklaşa geliştirildi. Etkileyici bir tasarımı olan araç Razer’ın ikonik yeşil detaylarına da yer veriyor. Özel üretim olduğu için de sınırlı sayıda satılacak.

25Km/h hızına kadar çıkabilen elektrikli scooter 65Km mesafe yapabiliyor. 50Kg ağırlığa sahip ve bu bakımdan pek taşınabilir sayılmaz. Uzun mesafesi sayesinde şehir içi kullanımında ideal bir alternatif olacak.

NIU X Razer SQi Edition elektrikli scooter modeli 1482$ fiyat etiketine sahip. Ürün satışa çıktığı anda tükendi. Satışlar ne kadar sınırlı olacak ve yurt dışı pazarlar için de bir hamle yapılacak mı şimdilik bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim