Anlık Bildirim

Nokia 50MP kameralı G11 Plus dahil 6 telefon üzerinde çalışıyor

Bir zamanlar telefon dünyasının başında bulunan Nokia, geri dönüşü ve Android’e geçişi ile yeteri kadar dikkat çekememişti. Ancak Nokia, hala yeni telefonlar üzerinde çalışıyor.

Nokia 6 yeni telefon üzerinde çalışıyor Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon devrimi öncesi telefon pazarının lideri olan Nokia, son yıllarda çok ilginç olaylardan geçiyor. Birkaç yıl önce HMD Global tarafından canlandırılan Nokia markası, Android pazarında amiral gemiler ile rekabet etmedi. Ancak düşük bütçeli telefonlarda başarı gösteren Nokia, Birleşik Krallık’ta en büyük 3. telefon satıcısı olmayı başardı. Başarıları artan Nokia, yeni telefonlar hazırlıyor.

Nokia 6 adet telefon üzerinde çalışıyor

Bu senenin başlarında G11 ve G21’i tanıtan Nokia, G11 Plus modeli üzerinde çalışıyor. Nokia G11 Plus’ın modeli belli olmayan bir Unisoc işlemciye sahip olması bekleniyor. Ayrıca G11 Plus’ın, G21’de bulunan 50 megapiksel ana kamera ile gelmesi bekleniyor. G11 Plus’ın çıkış tarihi bilinmese de oldukça yakın bir zamanda tanıtılması bekleniyor. Nokia, genelde aynı anda birkaç cihazın tanıtımını yapması ile bilinen bir marka, bu doğrultuda G11 Plus’ın 2 farklı akıllı telefon ile beraber tanıtılması bekleniyor.

NokiaPowerUser’dan gelen bilgilere göre Nokia, yılın ikinci yarısında üç telefon daha tanıtacak. Bu cihazların ise Nokia X11 5G, Nokia X21 5G ve dayanıklılık odaklı Nokia XR21 5G olması bekleniyor. Oldukça ucuz telefonları ile bilinen Nokia’nın 5G telefonlara odaklanması, 5G teknolojisinin daha yaygınlaşmasına yardımcı olacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3110 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia g11, nokia g11 plus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim