Anlık Bildirim

Nokia'da önemli ayrılık: Juho Sarvikas görevi bıraktı

HMD Global'in üst düzey yöneticilerinden Juho Sarvikas, şirketten ayrıldığını duyurdu. Deneyimli yönetici Nokia akıllı telefonların global pazarda yeniden canlanmasında önemli rol oynamıştı.

Nokia'da önemli ayrılık: Juho Sarvikas görevi bıraktı Tam Boyutta Gör

HMD Global, Nokia akıllı telefonların global pazarda yeniden canlanmasında kritik rol oynayan çok önemli bir figürü kaybetti. Şirketin baş ürün sorumlusu Juho Sarvikas, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Finlandiyalı şirketten ayrıldığını duyurdu.

Deneyimli yönetici 15 yıldır Nokia ve HMD Global'de görev yapıyordu. 2020'nin Haziran ayı itibarıyla HMD Kuzey Amerika Başkan Yardımcısı olarak atandı. Daha önce Hong Kong'da yaşayan Sarvikas, Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı.

Önümüzdeki ay üç yeni Nokia telefon geliyor

Juho, mobil servis sağlayıcıları ve ekosistem ortaklarıyla ilişkiler kurmanın yanı sıra pazardaki Nokia ürün serisini genişletmekten de sorumluydu. Eski HMD Global yöneticisi şirketten ayrıldıktan sonra kariyerine nasıl bir yön vereceğini henüz açıklamadı.

Juho Sarvikas'ın 8 Nisan 2021'de düzenlenecek etkinliğe katılıp katılmayacağı henüz bilinmiyor. HMD Global söz konusu tarihte kısıtlı bütçeye sahip kullanıcıları hedefleyen en az üç yeni Nokia akıllı telefon duyurmayı planlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim