Anlık Bildirim

Norton 360 antivirüs ile Ethereum (ETH) madenciliği yapılabilecek

Popüler antivürüs programı Norton, ekran kartı ile Ethereum madenciliği yapılan Norton Crypto isimli özelliğini duyurdu.

Norton 360 antivirüs ile Ethereum (ETH) madenciliği yapılabilecek Tam Boyutta Gör

Norton 360 antivirüs, kullanıcılarının yakında "Norton Crypto" adlı yeni bir özellikle Ethereum madenciliği yapmak için grafik kartlarının gücünü kullanmalarına izin verecek bir özelliği duyurdu. Bugün itibariyle bazı kullanıcılar bu özelliği test etmeye başladı.

Norton, yeni özelliğinin, kişinin bilgisayarını incelenmemiş kodlarla ilişkili bir dizi riske maruz bırakmadan güvenli bir şekilde Ethereum madenciliği yapmayı mümkün kıldığını iddia ediyor. Çıkarılan tüm ETH, bulut tabanlı bir Norton cüzdanına yatırılacak.

Konu ile alakalı olarak CEO Vincent Pilette yaptığı bir açıklamada, kripto paraların tüketicilerin hayatlarının giderek daha önemli bir parçası haline geldiğini söyleyerek:

“Kripto ekonomisi, müşterilerimizin hayatlarının daha önemli bir parçası olmaya devam ederken, güvendikleri bir marka olan Norton ile kripto para madenciliği yapmalarını sağlamak istiyoruz.”

Kripto para konusunda insanların ilgisinin arttığı oldukça aşikar. Küresel çip krizi nedeniyle stok ve fiyat sıkıntısının yaşandığı bu günlerde, kullanıcıların kendi bilgisayarlarından madencilik yapmak istemeleri oldukça normal. Her ne kadar çok yüksek hash seviyeleri yakalanamasa da birçok kimse için bu deneyim teşvik edici olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim