Anlık Bildirim

Nothing'in yeni kulaklığı Ear (2)'nin görselleri sızdırıldı

Carl Pei tarafından kurulan Nothing’in ilk ürünü olan Nothing Ear (1) isimli kablosuz kulaklığın yeni nesli Nothing Ear (2)'den ilk görseller geldi. İşte detaylar:
Nothing Ear (2)'nin görselleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Kurucusu olduğu OnePlus’tan ayrıldıktan sonra Nothing adını verdiği bir ekosistem girişimi kuran Carl Pei'nin ilk ürünü Nothing ear (1) tam kablosuz kulaklığın selefi Nothing Ear (2) ufukta görünmeye başladı. Yakın bir zamanda ortaya çıkan bir rapor ise cihazın görsellerini ortaya koydu. 

İşte Nothing Ear (2)'nin muhtemel tasarımı:

Nothing Ear (2)'nin görselleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Nothing Ear (2) olarak adlandırılacak yaklaşmakta olan yeni kulaklıkların ortaya çıkan görüntüleri giyilebilir ses cihazının dış kısmındaki minimum değişiklikleri göstermekte. Nothing ear (1)'e kıyasla görsel değişiklikler minimum düzeyde görünüyor. Şeffaf kasa hala stabil bir şekilde dururken ürünün genel estetiği de benzer bir şekilde korunmakta. Fark edilen tek bariz değişiklik ise Nothing logosu yerine tomurcukların gövdesinde bulunan ear (2) işareti.

Henüz ne zaman piyasaya sürüleceği belli olmayan kulaklıkların görsellerinin ortaya çıkması, lansman tarihinin yaklaşmakta olduğunun bir göstergesi olabilir. Şimdilik kulaklığın teknik özellikleri bilinmesede yakın bir zamanda paylaşılması olduka muhtemel.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim