Anlık Bildirim

Nothing Phone (1)'den ilk şikayetler geldi: Yeşil ekran ve ölü piksel

Merakla beklenen Nothing Phone (1) kısa bir süre önce tanıtılmıştı. Şeffaf tasarımlı akıllı telefonu satın alan ilk müşteriler cihazda çıkan sorunlardan şikayet etmeye başladı.

Nothing Phone (1)'den ilk şikayetler geldi Tam Boyutta Gör

Şeffaf tasarımı ile öne çıkan Nothing Phone (1), kısa bir süre önce tanıtılmıştı. İlk cihazların ön sipariş veren müşterilere ulaşmasıyla birlikte bazı sorunlar kendini göstermeye başladı. Kullanıcılar oldukça ciddi olarak değerlendirilebilecek birkaç sıkıntıdan bahsediyor.

Nothing Phone (1)'den ilk şikayetler geldi Tam Boyutta Gör

Akıllı telefonda daha önce OnePlus 8, Samsung Galaxy S20 ve iPhone 12 modellerinde de görülen yeşil ekran sorunu çıktı. Ayrıca Hindistan'dan bir kullanıcı, IP53 sertifikasına sahip olmasına rağmen cihazın suya karşı beklenen direnci göstermediğini söylüyor. Paylaşılan fotoğrafta özellikle kamera ünitesinin etrafında buğulanma oluştuğunu görüyoruz.

Nothing Phone (1)'den ilk şikayetler geldi Tam Boyutta Gör

Ön kamera çevresine ölü piksel

En can sıkıcı şikayetlerden biri de ön kameranın yanında ölü piksel oluşması. Nothing Phone (1) sahipleri tarafından dile getirilen bu sorunlar hakkında henüz şirketten resmi bir açıklama gelmedi.

Nothing Phone (1)'den ilk şikayetler geldi Tam Boyutta Gör

Şeffaf tasarım ve özel aydınlatma/bildirim sistemine sahip akıllı telefonun başlangıç fiyatı 469 euro.

Kaynakça https://twitter.com/IronHrt2018/status/1547341387594878977 https://twitter.com/beebomco/status/1547884702794543105 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim