Anlık Bildirim

Nvidia LHR ekran kartları yeniden kırıldı: Aynı anda iki farklı coin kazılabilecek

Ekran kartı piyasasında yaşanan stok sıkıntısı daha çok artacak gibi görünüyor. T-Rex Miner yazılımı düşük kazım gücüne sahip Nvidia kartların iki farklı madencilik yapabilmesini sağlıyor.

Nvidia LHR ekran kartları aynı anda iki farklı coin kazabilecek Tam Boyutta Gör

Madenciliğin artması ve ekran kartı piyasasında yaşanan stok sıkıntısı, Nvidia'nın düşük hash rate'esahip ekran kartlarını üretmesine yol açtı. LHR modellerin her ne kadar düşük kazım gücüne sahip olduğu söylense de geçtiğimiz aylarda NBMiner adlı yazılım bu kartların kilidini kaldırmayı başarmıştı.

İki farklı kripto kazılabilecek

Yeni gelen haberlere göre, T-Rex Miner adlı yazılım bu kilidi kaldırmanın yanı sıra iki farklı kripto kazılabilmesini sağlıyor. Örnek verecek olursak, kullanıcılar LHR kartların performansının yüzde 30’unu ethereum madenciliğine, yüzde 70’ini ise Ravencoin gibi başka kripto kazımı için ayırabilecekler. T-Rex Miner geliştiricisi, ethereum performansının yüzde 30’dan yukarı çıkmadığını ve ikili madencilik modunda dalgalanmalar yaşanabileceğini söylüyor.

LHR kartların tekrar kırılması GPU pazarı hakkında endişeleri daha çok arttırıyor. Ekran kartı gereksinimini 2021 yada gelecek yılın başlarında kaldırmayı planlayan Ethereum, piyasanın eski hale dönmesine yol açabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15718 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim