Anlık Bildirim

Nvidia RTX 3090 Ti perakende sitelerinde görünmeye başladı: Fiyatlar can sıkıcı

Nvidia'nın şimdiye kadarki en güçlü ekran kartı olacak RTX 3090 Ti modeli parakende sitelerinde görünmeye başladı. Yeni kartın iptal edilebileceği söylenirken fiyatlar 5.000 doları aşmış durumda.

Nvidia'nın RTX 3090 Ti ekran kartının fiyatı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Ocak ayının başlarında tanıtılan ve Nvidia'nın şu ana kadarki en güçlü ekran kartı olacak RTX 3090 Ti perakende sitelerinde görünmeye başladı. Şirket tarafından herhangi bir fiyat bilgisi paylaşılmayan ekran kartının fiyatları 5.500 dolara kadar ulaşmış durumda.

Nvidia tarafından iptal edilebilir

Japonya’nın pc bileşenleri satan Rakuten sitesinde yeni kartın MSI Suprim X 24 GB modeli vergiler dahil 5.518 dolara listelenirken, 480W TDP değerine sahip olduğu belirtilen kartın aynı modeli geçtiğimiz haftalarda bir İsviçre perakende sitesinde 4.022 dolara listelenmişti. Madencilik ve stok sıkıntıları sebebiyle ekran kartlarında artış sürse de RTX 3090 Ti modelinin şaşırtıcı derecede yüksek bir fiyata listelendiğini söyleyebiliriz.

Kartın tanıtımında ilerleyen aylarda daha fazla bilgi paylaşacağını söyleyen Nvidia, yeni kart hakkında sessizliğini korumayı sürdürüyor. Birçok kaynak tarafından şirketin yeni bir duyuru yapmayışının sebebi olarak kartın PCB ve BIOS'unda hatalar ortaya çıktığı söylenirken, oldukça geç keşfedilen bu hatanın kartın iptal edilmesine kadar gidebileceği iddia ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11490 kez okundu.
24 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, Teknoloji Haberleri ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim