Anlık Bildirim

Ödüllü yönetmen Taika Waititi, Xbox için kısa film hazırladı

What We Do in The Shadows, Jojo Rabbit ve Thor: Ragnarok gibi yapımların yönetmeni olan Taika Waititi Xbox Series X için bir kısa film hazırladı.

Ödüllü yönetmen Taika Waititi, Xbox için kısa film hazırladı Tam Boyutta Gör

Microsoft'un yeni nesil için hazırladığı Xbox Series'in güçlü olan versiyonu Xbox Series X, yaklaşık 1 ay önce çıkışını gerçekleştirdi. Geçtiğimiz saatlerde Xbox Series X için bir kısa film paylaşıldı.

Lucid Odyssey ismi verilen bu kısa filmin yönetmenliğini daha önce What We Do in The Shadows, Jojo Rabbit ve Thor: Ragnarok gibi yapımların yönetmeni olan Taika Waititi yapıyor. Kısa filmin başrolünde ise MoonLiteWolf isimli YouTuber bulunuyor.

Videoda izlediğiniz rüya MoonLiteWolf'un gerçek bir rüyası. Hypnagogia isimli bir teknik kullanılıyor. Hypnagogia bir insanın hypnagogic durumda yani uykuya dalma sürecinde tecrübe ettiklerini anlatmak için kullanılan bir yöntem. MoonLiteWolf bu duruma getirilip rüyası anlattırılıyor. Anlatılan rüya da bir videoya dönüştürülüyor. 

Bahsi geçen kısa filmi aşağıdan izleyebilirsiniz. Xbox Series X, şu anda 8299 TL'den satışta ancak stok konusunda bazı sıkıntılar mevcut.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim