Anlık Bildirim

Office 2024, Microsoft 365 aboneliği gerektirmeyecek

Microsoft, Office 2024'ü aylık/yıllık abonelik yerine lisanslı bir program olarak yayınlayacak. Kullanıcılar, Microsoft 365 abonesi olmadan en yeni ofis programını kullanabilecek.
office 2024 microsoft 365 aboneliği gerektirmeyecek Tam Boyutta Gör
Microsoft, Office paketinin yeni ve bağımsız bir sürümünü 2024’te yayınlayacak. Office 2024 olarak adlandırılan yeni ofis programı, Microsoft 365’in bir parçası olmayacak. Dolayısıyla kullanıcılar aylık veya yıllık abonelik seçmek zorunda kalmadan, Office 2024’ü kullanabilecek.

[bkzdh=

microsoft office 2024 lisansı olacak Tam Boyutta Gör
Kullanıcılar, Microsoft 365 hizmetine abone olarak Word, Excel, PowerPoint ve diğer Office uygulamalarının en son sürümlerine erişebiliyor. Ancak, aylık ve yıllık hizmete abone olmak yerine bir kere lisans satın alarak yalnızca en yeni sürümünü kullanmak isteyen kullanıcıların sayısı da bir hayli fazla. Şu anda geliştirilme aşamasında olan ve yılın üçüncü veya dördüncü çeyreğinde yayınlanması beklenen Office 2024, bağımsız bir program olarak çıkacak.

Office 2024’e hangi özelliklerin eklendiği, hangi iyileştirmelerin yapıldığı konusunda bir bilgi henüz yok. Şu anda Microsoft 365 abonelerinin kullanıma sunulan bazı özellikleri içermesi muhtemel.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15050 kez okundu.
11 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, office 2024 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim