Anlık Bildirim

OnePlus 12'den ilk bilgiler geldi: Snapdragon 8 Gen 3, periskop kamera ve daha fazlası

OnePlus'ın merakla beklenen telefonu OnePlus 12 hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Amiral gemisi telefon, Snapdragon 8 Gen 3 ve önemli kamera yükseltmeleri içerebilir. İşte detaylar
OnePlus 12'den ilk bilgiler geldi: Kamerasıyla rakipsiz olabilir Tam Boyutta Gör
Kısa süre önce OnePlus Ace 2V ve Nord 3 olmak üzere bütçe telefonlarını tanıtan OnePlus, OnePlus 11'in halefi için hazırlıklara başladı. Bildiğiniz üzere OnePlus 11, uygun fiyatı ve performansı ile akıllı telefon rekabetinde ses getirmeyi başardı. Şimdi yeni paylaşılan bir rapor, OnePlus 12'nin bazı özellikleri hakkında ipuçları içeriyor. 

OnePlus 12'den ilk bilgiler geldi

Paylaşılan raporda, OnePlus'ın halihazırda "SM8650" model numaları bir cihaz üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. Bununla birlikte sızıntıda karşımıza çıkan model numarası, Qualcomm'un yaklaşmakta olan amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 8 Gen 3'e atıfta bulunuyor. Snapdragon 8 serisi düşünüldüğünde bu telefonun OnePlus 12 olması kuvvetle muhtemel.

Ayrıca sızıntı kaynağı, cihazın yeni bir periskop kamera ile test edildiğini ve Snapdragon 8 Gen 3'ün bu yılında sonunda tanıtılacağını bildirdi. Bildirilenlere göre amiral gemisi işlemci, bir Cortex-X4 çekirdeğine ve 5 ek performans çekirdeğine sahip olacak. Bu noktada 1+5+2 konfigürasyonuna yönelen Qualcomm, önemli performans iyileştirmeleri ile karşımıza çıkabilir.

Yeni ve geliştirilmiş periskop lensin eklenmesiyle, OnePlus 12'nin daha iyi yakınlaştırma gibi yükseltmeler içereceğini söyleyebiliriz. Bildiğiniz üzere bu sensör, çoğunlukla Galaxy S23 Ultra gibi amiral gemisi sınıfı modellerde karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla OnePlus 12, hem performans hem de kamera odaklı bir model olacak gibi gözüküyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim