Anlık Bildirim

OnePlus 7 ve 7T serilerine WhatsApp sorununu düzelten güncelleme geldi

OnePlus 7 ve OnePlus 7T serisi akıllı telefonlar için yeni bir OxygenOS güncellemesi yayınlandı. Söz konusu güncelleme bazı cihazlarda yaşanan WhatsApp sorununu ortadan kaldırıyor.

OnePlus 7 ve 7T'ye WhatsApp sorununu düzelten güncelleme geldi Tam Boyutta Gör

OnePlus geliştiricileri, OnePlus 7, OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T ve OnePlus 7T Pro için yeni bir sistem güncellemesi yayınladı. OxygenOS 11.0.5.1 yapı numarasıyla yayınlanan ürün yazılımının modele bağlı olarak 82 ila 173 MB boyutunda olduğunu belirtelim.

Güncelleme bazı sistem açıklarını kapatan Aralık güvenlik yamasını içeriyor. Ek olarak, geliştiriciler akıllı telefonların kararlılığını iyileştirdi ve bazı cihaz sahiplerinin WhatsApp uygulamasında dosya gönderip alamamasına neden olan kritik bir hatayı düzeltti.

OnePlus 7 ve 7T'ye WhatsApp sorununu düzelten güncelleme geldi Tam Boyutta Gör

Kademeli olarak dağıtılıyor

OnePlus 7 ve 7T serisi için yayınlanan güncelleme her zaman olduğu gibi yine kademeli olarak dağıtılıyor. Yani cihazınıza ulaşması biraz zaman alabilir. Sıranızı beklemek istemiyorsanız, ürün yazılımını Oxygen Updater uygulaması aracılığıyla indirilebilir ve manuel olarak yükleyebilirsiniz.

Kaynakça https://forums.oneplus.com/threads/oxygenos-11-0-5-1-for-the-oneplus-7-pro-and-oneplus-7.1529386/ https://forums.oneplus.com/threads/oxygenos-11-0-5-1-for-the-oneplus-7t-pro-and-oneplus-7t.1529385/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim