Anlık Bildirim

OnePlus Buds Pro yakın zamanda piyasaya çıkıyor

OnePlus Buds Pro tam kablosuz kulaklık modelinde aktif gürültü engelleme, kullanıcıya göre şarkıları optimize edebilme, uzun kullanım süresi gibi özellikleri mevcut.

OnePlus Buds Pro tanıtıldı Tam Boyutta Gör

OnePlus markasının üst seviyede iddialı olmayı amaçlayan yeni tam kablosuz kulaklık modeli OnePlus Buds Pro kısa süre içerisinde piyasaya çıkıyor. OnePlus Buds Pro rekabetçi özelliklerle geliyor. 

OnePlus Buds Pro özellikleri ve fiyatı

OnePlus Buds Pro kulaklık modelinde en dikkat çekici kısım aktif gürültü engelleme olmuştu. 3 mikrofon ile 40 desibel seviyesine kadar sesi filtreleyebilen kulaklık istenirse 25 desibel seviyesine kadar inip dış sesleri de içeri alabiliyor. Ayrıca dış ortamı algılayarak gürültü seviyesini ayarlayabiliyor. 

Rüzgâr etkisini kırmak için mekanik bir tasarım da entegre eden kulaklık OnePlus Audio ID ile kullanıcının hassas olduğu tınıları öğrenerek her şarkıyı optimize edebiliyor. Yine Dolby Atmos desteği de var. 

Tek şarj ile ANC kapalı olarak 7 saate kadar kullanılabilen kulaklık, kutusu ile birlikte 31 saat daha ekstra kazanabiliyor. Kutu hızlı şarj ile 10 dakikalık şarjda 10 saat süreye ulaşabiliyor. Ayrıca kablosuz şarj desteği de mevcut. OnePlus Buds Pro modeli 150$ fiyat etiketi ile 1 Eylül tarihinde piyasada olacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim