Anlık Bildirim

OnePlus Buds V duyuruldu: Bütçe dostu

OnePlus Buds V tam kablosuz kulaklık modeli bütçesini düşünenler için uzun kullanım süreleri, daha berrak görüşmeler, Dolby Atmos desteği gibi özelliklerle geliyor.
OnePlus Buds V Tam Boyutta Gör
OnePlus markası kulaklık pazarındaki faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Firma biraz daha bütçesini düşünen kullanıcılar için OnePlus Buds V tam kablosuz kulaklığını satışa sunuyor. Gelin kulaklık neler sunuyor bir bakalım.

OnePlus Buds V özellikleri ve fiyatı

OnePlus Buds V modeli 12.4mm titanyum kaplama sürücüler ile geliyor. Sürücüler derin bass ve berrak bir ses vadediyor. Çift mikrofon ve yapay zekâ ile görüşmelerde arka plan gürültüsü en aza indiriliyor.

OnePlus telefonlarında Dolby Atmos olan kullanıcılar Dolby Panoramic Sound ile daha yoğun bir tecrübe yaşayabiliyor. 3 farklı ekolayzır profili olan kulaklığa uygulama ile kişisel profiller ekleyebiliyorsunuz.

Tek şarj ile 8 saate kadar kullanılabilen kulaklık, kutusu ile 38 saate çıkabiliyor. 1 saatlik hızlı şarj ile 5 saatlik kullanım elde edilebiliyor. Dış kısım dokunmatik kontrol alanına sahip. Bluetooth 5.3 sayesinde 94ms gecikme süresi sunan kulaklık 20$ civarında fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim