Anlık Bildirim

OnePlus Nord CE 2 Lite detaylandı: 64 megapiksel kamera ve 270 dolar fiyat

OnePlus Nord CE 2 Lite ile ilgili yeni detaylar internete sızdırıldı. Nord serisindeki en uygun fiyatlı akıllı telefon olacağı söylenen cihaz 64 megapiksel ana kamera ile karşımıza çıkacak.

OnePlus Nord CE 2 Lite hakkında bazı detaylar sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji devi OnePlus'ın Nord CE 2 Lite adı altında pazara giriş yapacak yeni bir akıllı telefon çıkarmaya hazırlandığını zaten daha önce duymuştuk. Şimdi ise cihazla ilgili bazı önemli detaylar gün ışığına çıktı.

Arka panelinde 64 megapiksel OmniVision ana sensör, 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel mono lensten oluşan üçlü kamera sistemi yer alacak. Ön tarafında ise 16 megapiksel Sony IMX471 sensörlü selfie kamerası göreceğiz.

OnePlus Nord CE 2 Lite hakkında bazı detaylar sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefonla ilgili bilinenler

OnePlus Nord CE 2 Lite'ın Full HD+ çözünürlükte 6.59 inç LCD ekran taşıyacağı ve 3.5 mm kulaklık girişine sahip olacağı konuşuluyor. Gücünü Snapdragon 695 5G yonga setinden alacak cihaz 6/8 GB RAM ve 128/256 GB depolama seçenekleri ile sunulacak.

Daha önceki sızıntılar akıllı telefonun 33W hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil içereceğini ortaya çıkarmıştı. OnePlus Nord CE 2 Lite'ın ne zaman duyurulacağı henüz bilinmiyor. Cihazın 270 dolar gibi bir fiyatla satışa sunulacağı da gelen haberler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim