Anlık Bildirim

OnePlus Nord en net görüntüleri ile karşımızda

OnePlus’ın uygun fiyatlı yeni telefonu bu ayın sonunda resmi olarak tanıtılacak. Evan Blass, OnePlus Nord isimli modelin yüksek kaliteli görüntülerini yayınladı.

OnePlus Nord en net görüntüleri ile karşımızda Tam Boyutta Gör

OnePlus bu ay yeni bir orta sınıf telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Evan Blass, 21 Temmuz'da resmiyet kazanacak OnePlus Nord'un nasıl bir görünüme sahip olacağını gösteren yüksek kaliteli görseller yayınladı.

Yayınlanan görüntüler cihazın delikli ekranla karşımıza çıkacağını gösteriyor. Ön tarafında 32 + 8 megapiksel çözünürkükte çift selfie kamerası görev yapacak. Ayrıca akıllı telefonun cam gövdeyle geleceğini de ekleyelim.

OnePlus Nord'un arka panelinde 48 + 8 + 5 + 2 megapiksel sensör kombinasyonundan oluşan dörtlü kamera sistemi göreceğiz. Ayrıca ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı, özel bir ses modu tuşu ve USB-C şarj bağlantı noktası ile piyasaya sürülecek. Ancak kulaklık girişi olmayacak.

OnePlus Nord en net görüntüleri ile karşımızda

Kılıf görselleri de paylaşıldı

Evan Blass cihazın yüksek kaliteli görüntülerine ek olarak resmi kılıf görsellerini de paylaştı. Kılıflardan birinin, akıllı telefonun iç bileşenlerini gösteriyormuş gibi tasarlanması dikkat çekiyor.

OnePlus Nord; 90 Hz tazeleme oranı ve FHD+ çözünürlük sunan 6.55 inç AMOLED ekran taşıyacak. Aynı zamanda Snapdragon 765G işlemci, 5G modem, 8/12 GB RAM ve 30 watt hızlı şarj destekli 4.300 mAh pille donatılacak. Akıllı telefonun fiyat etiketinin 500 doların altında olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim