Anlık Bildirim

OnePlus Pad'in render görüntüleri yayınlandı: İşte OnePlus'ın ilk tableti

OnePlus'ın ilk tablet modeli OnePlus Pad için resmi render görüntüleri paylaşıldı. 7 Şubat'ta tanıtılması beklenen cihaz beraberinde neler getirecek? İşte detaylar 
OnePlus Pad'in render görüntüleri yayınlandı! İşte tasarımı Tam Boyutta Gör
Akıllı telefon pazarında dikkat çeken cihazlara imza atan OnePlus, 7 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşecek olan Cloud 11 etkinliğinde yeni ürünlerini tanıtacak. Söz konusu ürünlerden birisinin de markanın ilk tablet modeli OnePlus Pad olması bekleniyor. Bugün merakla beklenen tabletin tasarımını gösteren ilk görüntüler paylaşıldı.

OnePlus Pad’in tasarımı belli oldu

Paylaşılan görüntülere bakıldığında OnePlus Pad’in metal ve yekpare kasaya sahip olacağını görüyoruz.  Cihazın arka tarafında ise bir OnePlus logusu ve şık görünümlü bir kamera modülü bulunuyor. Ek olarak kameranın konumu ve tasarım detayları, cihazın dikey yerine yatay bir kullanım için tasarlandığını bizlere gösteriyor.

OnePlus Pad'in render görüntüleri yayınlandı! İşte tasarımı Tam Boyutta Gör
Son olarak OnePlus Pad’in üst tarafında güç tuşu, sağ çerçevesinde ses tuşları ve sol tarafında bir kalem desteğine işaret eden özel bir konektör bulunuyor. Tabletin özellikleri konusunda bilinenler ise sınırlı diyebiliriz. Ancak OnePlus Pad, OnePlus ve Oppo ortaklığı nedeniyle Oppo Pad veya Oppo Pad Air modellerini temel alabilir.

Sızıntı kaynağı, OnePlus Pad’in 11.6 inç boyutlarında ekrana sahip olacağını onayladı. Ancak söz konusu panelin LCD mi yoksa OLED mi olacağı henüz bilinmiyor. Önümüzdeki günlerde yaklaşan cihaz hakkında daha fazla bilginin paylaşılacağını düşünüyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim