Anlık Bildirim

OnePlus ilk katlanabilir telefonuna dair sızıntılar devam ediyor

OnePlus markasının ilk katlanabilir akıllı telefonu OnePlus V Fold artık üç aşağı beş yukarı belli olmuş durumda. Galaxy Z Fold 5 karşısında OnePlus V Fold iyi işler yapabilir. 
OnePlus V Fold Tam Boyutta Gör
Kardeş firmalar Oppo ve Vivo’nun ardından OnePlus markası da ilk katlanabilir akıllı telefonu için gün sayıyor. OnePlus V Fold adındaki katlanabilir modeli ilk görsellerin ardından özellik olarak da sızdırıldı.

OnePlus V Fold neler sunacak?

OnePlus V Fold katlanabilir akıllı telefonu 7.8 inçlik AMOLED bir ana ekrana sahip. Bu ekranda 2K çözünürlük ve 120Hz tazeleme hızı bulunuyor. Dış ekran ise 6.3 inçlik AMOLED panele sahip ve 120Hz tazeleme hızı sunuyor. Telefon uzun olarak tasarlanmış ve ekran kenarları da ince.

Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden güç alan telefonda 16GB’a kadar RAM ve 256GB depolama seçeneği olacak. Ana kamera adasında 48MP+48MP+64MP telefoto şeklinde dizilim yer alıyor. Bu dizilimde Hasselblad imzası göze çarpıyor. Dış ekranda 32MP, iç ekranda ise 20MP sensör bulunuyor.

4800mAh kapasiteli batarya 67W hızlı şarj destekli. Android 13 işletim sistemi üzerinde OxygenOS 13.1 ara yüzü çalışıyor. OnePlus V Fold için Ağustos ayında bir lansman ihtimali belirmiş durumda. Henüz hangi pazarlara sunulacak bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim