Anlık Bildirim

OnePlus Watch 2 çıkışa hazır: OnePlus 12 ile birlikte gelebilir

Çinli teknoloji devi OnePlus yakında yeni bir akıllı saat ile karşımıza çıkacak. Wear OS tabanlı olacağı söylenen OnePlus Watch 2, BIS sertifikasyon kurumunun kayıtlarında ortaya çıktı.

OnePlus Watch 2 çıkışa hazır: OnePlus 12 ile birlikte gelebilir Tam Boyutta Gör

OnePlus'ın yeni bir akıllı saat çıkarmaya hazırlandığı biliniyor. Görünüşe bakılırsa cihaz çok yakında piyasaya sürülecek. OnePlus Watch 2, Hindistan sertifikasyon kurumu BIS'in veritabanında göründü. Akıllı saat OPWWE231 model numarası ile listeleniyor.

Ne yazık ki belgelerde yeni ürünün teknik özelliklerin hakkında herhangi bir bilgi yok. Ancak cihazın Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1 yonga setinden güç alacağı söyleniyor. Ayrıca yuvarlak bir AMOLED ekran taşıyacağına yönelik bilgiler de var.

OnePlus Watch 2 çıkışa hazır: OnePlus 12 ile birlikte gelebilir Tam Boyutta Gör

Wear OS iddiaları

Akıllı saatin RTOS'u temel alan özel bir işletim sistemi yerine Wear OS ile gelmesi bekleniyor. Bu gerçekten önemli bir hamle zira bu sayede kullanıcılar Google Play, daha fazla uygulama desteği, yerel WhatsApp ve Google Asistan gibi özelliklere erişim şansı elde edecekler.

OnePlus Watch 2'nin tanıtımı 2023'ün sonlarında ya da 2024'ün başlarında yapılacak. Merakla beklenen akıllı saatin amiral gemisi OnePlus 12 ile birlikte tanıtılması muhtemel görünüyor. Önümüzdeki günlerde lansman tarihiyle ilgili daha net bilgilere sahip olacağız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim